

Willem-Jan en Charlotte van Elsen Kaasambacht geven je de kans om in een ongedwongen sfeer meer te ontdekken over kaas en wijn.
In onze workshop word je ingewijd in de wondere wereld van de kaas: zo kom je te weten hoe kaas gemaakt wordt, ondervind je wat het rijpingsproces van de kazen inhoudt en leer je hoe kwaliteit te onderscheiden. Daarnaast nemen we het productieproces van witte en rode wijn onder de loep en gaan we van daaruit samen op zoek naar geslaagde kaas- en wijncombinaties.
Proeven staat centraal in onze workshop: verwacht je aan een 5-gangendiner met bijpassende wijnen!
Wanneer: donderdag 20 april, donderdag 22 juni of donderdag 21 september van 19u tot 21u30.
Waar: Naamsesteenweg 355, Heverlee. Zaaltje aan het WZC Annuntiaten.
Deelnemen kan voor 65 euro; inschrijven en betalen kan in de winkel (Mechelsestraat 36).
Voor meer info kun je ons bellen op 016/22 13 10 (vragen naar Willem-Jan).
Deeltijdse job waarin winkelwerk en verkoop centraal staat. Graag kaas eten is een must, de rest leren wij je wel!
Eens je vlot meedraait in de winkel, krijg je, naargelang je interesses en capaciteiten steeds meer verantwoordelijkheden, zoals over de kaasrijpingskelders, kwaliteitscontrole en selectie van producten, alles omtrent voedselveiligheid en traceerbaarheid, contacten met leveranciers, bestellingen voor klanten, sociale media, ....
Wij zoeken een energieke, alerte en klantgerichte kandidaat met een positieve uitstraling en de sociale vaardigheid om binnen een hardwerkend team zijn of haar bijdrage te leveren. Je hebt gezond verstand en aanvoelen. Je hebt een grote interesse in eten en enig gevoel voor humor. Je bent zelfredzaam.
We zoeken iemand voor 27u/week. De werkdagen/-uren zijn overeen te komen, zaterdagwerk hoort erbij. Tijdens je werkdag krijg je een gratis maaltijd aangeboden.
Interesse? Kom even langs in de winkel met je cv!
Zondag 23 oktober is het weer zover, voor één dag zetten wij onze deuren wijd open voor iedereen met interesse in het hart van onze kaasambacht, de rijpingskelders.
Bent u nog niet eerder afgedaald in onze kaaskelders? Hoort u graag een boeiend kaasverhaal en wilt u de effecten van kaasrijping zelf zien, ruiken en proeven? Dan kan u zich best zo snel mogelijk inschrijven voor één van onze rondleidingen op 23 oktober.
De rondleidingen gaan door in kleine groepjes op zondag 23 oktober van 10u tot 17u en duren ongeveer 45 minuten.
Inschrijven kan telefonisch op het nummer 016 221310 of in de winkel.
Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk tot dan!
Willem-Jan en Charlotte van Elsen Kaasambacht geven je op donderdag 29 september de kans om in een ongedwongen sfeer meer te ontdekken over kaas en wijn.
In onze workshop word je ingewijd in de wondere wereld van de kaas: zo kom je te weten hoe kaas gemaakt wordt, ondervind je wat het rijpingsproces van de kazen inhoudt en leer je hoe kwaliteit te onderscheiden. Daarnaast nemen we het productieproces van witte en rode wijn onder de loep en gaan we van daaruit samen op zoek naar geslaagde kaas- en wijncombinaties.
Proeven staat centraal in onze workshop: verwacht je aan een 5-gangendiner met bijpassende wijnen!
Wanneer: donderdag 29 september van 19u tot 21u30
Waar: Boven Café Leuven Central, Margarethaplein 3, 3000 Leuven.
Deelnemen kan voor 65 euro; inschrijven en betalen kan in de winkel (Mechelsestraat 36).
Voor meer info kun je ons bellen op 016/22 13 10 (vragen naar Willem-Jan).