Willem-Jan en Charlotte van Elsen Kaasambacht geven je de kans om in een ongedwongen sfeer meer te ontdekken over kaas en wijn.

 

In onze workshop word je ingewijd in de wondere wereld van de kaas: zo kom je te weten hoe kaas gemaakt wordt, ondervind je wat het rijpingsproces van de kazen inhoudt en leer je hoe kwaliteit te onderscheiden. Daarnaast nemen we het productieproces van witte en rode wijn onder de loep en gaan we van daaruit samen op zoek naar geslaagde kaas- en wijncombinaties.

 

Proeven staat centraal in onze workshop: verwacht je aan een 5-gangendiner met bijpassende wijnen!

 

Wanneer: donderdag 29 februari van 19u tot 21u30 VOLZET                  donderdag 30 mei van 19u tot 21u30                  of donderdag 26 september van 19u tot 21u30 VOLZET  

Waar: Naamsesteenweg 355, Heverlee. Zaaltje aan het WZC Annuntiaten.

 

Deelnemen kan voor 65 euro; inschrijven en betalen kan in de winkel (Mechelsestraat 36).

 

 

Voor meer info kun je ons bellen op 016/22 13 10 (vragen naar Willem-Jan).

Teaser tekst
De eerste data voor de kaas- en wijnavonden van 2024 zijn bekend: donderdag 29 februari en donderdag 30 mei.
Blog categorie
Image
Openingsuren

We zijn open

Woensdag 20 december - zaterdag 23 december van 9u tot 18u

Zondag 24 december van 9u tot 16u

Woensdag 27 december tot zaterdag 30 december van 9u tot 18u

Zondag 31 december van 9u tot 16u

We zijn gesloten

Dinsdag 19 december

Maandag 25 december

Dinsdag 26 december

Maandag 1 januari

Dinsdag 2 januari

Woensdag 3 januari

We zijn terug gewoon open

Vanaf donderdag 4 januari

Teaser tekst
Met de feestdagen hebben we aangepaste openingsuren en -dagen.
Blog categorie

Kaaskroketten! Onze jongens staan vrijdag 24 november van 18u tot 21u opnieuw buiten met lekkere kaaskroketjes en raclette. Voor wie meer wil: de meeste winkels zijn ook open, er zijn vuurartiesten, live optredens en dj’s in de straten.

 

Meer info vind je hier

Teaser afbeelding
Image
Leuven by Night
Teaser tekst
Kaaskroketten! Onze jongens staan vrijdag 24 november van 18u tot 21u opnieuw buiten met kaaskroketjes en raclette.
Blog categorie

Hier is onze kerstfolder. Opgelet, bestellen voor de feestdagen kan enkel telefonisch of in de winkel. Niet online of via mail. 

UPDATE: De bestellingen voor 23/12 en 24/12 zitten vol. Bestellen kan nog wel voor 22/12 en oudjaar. De winkel is ook geopend.

Image
Kaasschotels
Image
Fondue & Raclette
Image
Apero & Voorgerechten
Image
Openingsuren
Image
Bedankt
Teaser afbeelding
Image
Kerst en Nieuw
Teaser tekst
Alle informatie over de eindejaarsperiode. Opgelet, bestellen voor de feestdagen kan enkel telefonisch of in de winkel. Niet online of via mail.
Blog categorie
Image
open kelder dag
Image
open kelder
Teaser afbeelding
Image
141
Teaser tekst
Onze Open Kelderdag gaat dit jaar door op 15 oktober. Vergeet je zeker niet in te schrijven als je graag langskomt.
Blog categorie
Image
kw

Willem-Jan en Charlotte van Elsen Kaasambacht geven je de kans om in een ongedwongen sfeer meer te ontdekken over kaas en wijn.

 

In onze workshop word je ingewijd in de wondere wereld van de kaas: zo kom je te weten hoe kaas gemaakt wordt, ondervind je wat het rijpingsproces van de kazen inhoudt en leer je hoe kwaliteit te onderscheiden. Daarnaast nemen we het productieproces van witte en rode wijn onder de loep en gaan we van daaruit samen op zoek naar geslaagde kaas- en wijncombinaties.

 

Proeven staat centraal in onze workshop: verwacht je aan een 5-gangendiner met bijpassende wijnen!

 

Wanneer: donderdag 20 april, donderdag 22 juni of donderdag 21 september van 19u tot 21u30.

 

Waar: Naamsesteenweg 355, Heverlee. Zaaltje aan het WZC Annuntiaten.

 

Deelnemen kan voor 65 euro; inschrijven en betalen kan in de winkel (Mechelsestraat 36).

 

 

Voor meer info kun je ons bellen op 016/22 13 10 (vragen naar Willem-Jan).

Teaser tekst
Willem-Jan en Charlotte van Elsen Kaasambacht geven je de kans om in een ongedwongen sfeer meer te ontdekken over kaas en wijn.
Blog categorie
Image
vacature

Functie-omschrijving

Deeltijdse job waarin winkelwerk en verkoop centraal staat. Graag kaas eten is een must, de rest leren wij je wel!

Eens je vlot meedraait in de winkel, krijg je, naargelang je interesses en capaciteiten steeds meer verantwoordelijkheden, zoals over de kaasrijpingskelders, kwaliteitscontrole en selectie van producten, alles omtrent voedselveiligheid en traceerbaarheid, contacten met leveranciers, bestellingen voor klanten, sociale media, ....

 

 

Profiel

Wij zoeken een energieke, alerte en klantgerichte kandidaat met een positieve uitstraling en de sociale vaardigheid om binnen een hardwerkend team zijn of haar bijdrage te leveren. Je hebt gezond verstand en aanvoelen. Je hebt een grote interesse in eten en enig gevoel voor humor. Je bent zelfredzaam.

 

 

Aanbod

We zoeken iemand voor 27u/week. De werkdagen/-uren zijn overeen te komen, zaterdagwerk hoort erbij.  Tijdens je werkdag krijg je een gratis maaltijd aangeboden.

Interesse? Kom even langs in de winkel met je cv!

Teaser tekst
Eet jij graag kaas?

En hou je wel van een uitdaging? Werk je graag intensief samen? Ben je gepassioneerd door eten en drinken?

Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken....
Blog categorie
Image
keuze van de kaasrijper
Image
raclette en fondue
Image
openingsuren
Teaser afbeelding
Image
2022/23
Teaser tekst
Bekijk hier onze eindejaarsfolder van dit jaar. Bestellen voor de feestdagen kan telefonisch, 16221310, of in de winkel.
Blog categorie

Zondag 23 oktober is het weer zover, voor één dag zetten wij onze deuren wijd open voor iedereen met interesse in het hart van onze kaasambacht, de rijpingskelders.

 

Bent u nog niet eerder afgedaald in onze kaaskelders? Hoort u graag een boeiend kaasverhaal en wilt u de effecten van kaasrijping zelf zien, ruiken en proeven? Dan kan u zich best zo snel mogelijk inschrijven voor één van onze rondleidingen op 23 oktober.

 

De rondleidingen gaan door in kleine groepjes op zondag 23 oktober van 10u tot 17u en duren ongeveer 45 minuten.

 

Inschrijven kan telefonisch op het nummer 016 221310 of in de winkel.

 

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk tot dan!

Teaser afbeelding
Image
openkelder22
Teaser tekst
Zondag 23 oktober is het weer zover, voor één dag zetten wij onze deuren wijd open voor iedereen met interesse in het hart van onze kaasambacht, de rijpingskelders.
Blog categorie

Willem-Jan en Charlotte van Elsen Kaasambacht geven je op donderdag 29 september de kans om in een ongedwongen sfeer meer te ontdekken over kaas en wijn.

 

In onze workshop word je ingewijd in de wondere wereld van de kaas: zo kom je te weten hoe kaas gemaakt wordt, ondervind je wat het rijpingsproces van de kazen inhoudt en leer je hoe kwaliteit te onderscheiden. Daarnaast nemen we het productieproces van witte en rode wijn onder de loep en gaan we van daaruit samen op zoek naar geslaagde kaas- en wijncombinaties.

 

Proeven staat centraal in onze workshop: verwacht je aan een 5-gangendiner met bijpassende wijnen!

 

Wanneer: donderdag 29 september van 19u tot 21u30

Waar: Boven Café Leuven Central, Margarethaplein 3, 3000 Leuven.

Deelnemen kan voor 65 euro; inschrijven en betalen kan in de winkel (Mechelsestraat 36).

 

Voor meer info kun je ons bellen op 016/22 13 10 (vragen naar Willem-Jan).

Teaser afbeelding
Image
kw
Teaser tekst
Willem-Jan en Charlotte van Elsen Kaasambacht geven je op donderdag 29 september de kans om in een ongedwongen sfeer meer te ontdekken over kaas en wijn.
Blog categorie