Kaas

We selecteren voor jullie de beste klassieke en minder klassieke kazen in Frankrijk, België, Italië en de rest van Europa. Liefst artisanale producten van kaasmakers die begaan zijn met hun dieren en met hun kazen. Daarna laten we ze rustig liggen rijpen in onze kelders tot ze op hun best zijn. Ten slotte proberen we voor elke klant en gelegenheid de juiste kazen te selecteren op het juiste moment. 

Kaasschotels

Een dagelijkse selectie van perfect gerijpte kazen waarin alle kaasfamilies evenwichtig aan bod komen. 

 

Kaasschotels en -buffetten moeten steeds één dag op voorhand besteld worden, telefonisch, in de winkel, of via onze bestelsite. De dag zelf kan u natuurlijk nog steeds een kaasschotel komen samenstellen in de winkel.

Maaltijd

Kaas als maaltijd (250g/p): €14/p

 

Deze kaas kan verpakt worden in pakjes of gepresenteerd worden op een houten plank met noten en gedroogde vruchten, in dat laatste geval komt er €13 opmaak bij per plank. We leggen voor maximum 10 personen op 1 plank.

 

Als u uw kaasschotel graag combineert met charcuterie, kan dat ook, wij hanteren een standaardverhouding van 2/3 kaas en 1/3 charcuterie. De prijs voor de maaltijd blijft dezelfde. De opmaak per plank wordt dan €18, het maximum aantal personen per plank is dan 7.

 

De waarborg voor de planken bedraagt €50 per plank.

Wij kunnen steeds aangepaste wijnen, brood, boter en garnituur voorzien.

 

Dessert

Kaas als dessert (150g/p): €8.40/p

 

Kaas als dessert, naast een zoet dessert (100g/p): €5.60/p

 

Deze kaas kan verpakt worden in pakjes of gepresenteerd worden op een houten plank met noten en gedroogde vruchten, in dat laatste geval komt er €13 opmaak bij per plank. We leggen voor maximum 16 personen (150g) of 25 personen (100g) op 1 plank.

 

De waarborg voor de planken bedraagt €50 per plank.

Wij kunnen steeds aangepaste wijnen, brood, boter en garnituur voorzien.

Kids

Voor de kleinsten verzorgen we indien gewenst een aangepaste kaasschotel met in het algemeen iets 'gemakkelijkere' kaassoorten. Dit kan eventueel ook gemengd worden met wat charcuterie.

 

Kinderassortiment (150g/p): €6/p

Kaaspakket

Wekelijks stellen we een toegankelijk kaaspakketje samen. Zo kan je nieuwe dingen ontdekken en geleidelijk je kennis van ambachtelijke kazen en je eigen smaak opbouwen. De kazen in het pakket zijn multi-inzetbaar: een apero met vrienden, een lekkere lunch op het werk, een klein doordeweeks kaasschoteltje, deel van de zondagse brunch, of gewoon om 's avonds nog wat te snoepen. 

 

Klein: €30

Groot: €50

alt

Buffetten

vanaf 50p

Een assortiment van perfect gerijpte kazen waarin alle kaasfamilies evenwichtig aan bod komen. Geleverd in buffetvorm.

 

Kaas als maaltijd (250g): €12.60/p

 

Deze kaas kan verpakt worden in pakjes of gepresenteerd worden op een houten plank met noten en gedroogde vruchten, in dat laatste geval komt er €13 opmaak bij per plank. We voorzien 1 plank per 10 personen. 

 

Assortiment bio-brood en boter: €3.5/p

 

100 personen of meer? Eén van onze kaasspecialisten komt gratis ter plaatse om u te helpen met het klaarzetten van uw buffet.

 

Opbrengstbuffet: Voor verenigingen die een kaasavond organiseren. Een gunstige prijs en onverminderd lekker: €8/p

 

hapjes

Kaashapjes

Kaas (en/of charcuterie), hapklaar versneden en mooi gepresenteerd op houten planken.

 

Kaashapjes (150g/p): €11/p

Kaas- en charcuteriehapjes (150g/p): €12/p

Charcuteriehapjes (150g/p): €14/p

 

Max. 10 personen per plank.

De waarborg voor de planken bedraagt €50 per plank.

test

Fondue / Raclette

Haast nergens komt de gezelligheid van de winter meer tot uiting dan bij een lekkere kaasfondue of raclette-avond. 

 

Wij hebben steeds een variatie aan raclette-soorten, in de zomer een basis-assortiment, in de winter meer soorten. Deze kunnen gekocht worden in sneetjes of per kwart of halve bol.

 

Toestellen voor kwart en halve bollen kunnen geleend worden. Hiervoor betaal je een waarborg van €150 per toestel.

 

Wij hebben een fondue-mengeling van het huis of kunnen specifieke mengelingen voor fondue malen. Ook fondue-toestellen zijn beschikbaar mits betaling van een waarborg van €100 per toestel.

 

We kunnen natuurlijk steeds aangepaste charcuterie, wijn, brood en garnituur voorzien.