Over ons
Team
Reinout Elsen
Mede-eigenaar. De keuze van het kaas-assortiment. Overzicht rijpingskelders. Smaak-expert. Kaaspairings.
Willem-jan Elsen
Mede-eigenaar. Staat het liefst van al in de winkel tussen collega's en klanten. Dagelijkse leiding. Opleiding nieuwe collega's. Kaas en wijn-avonden.
Els Dereze
Het geheugen van Elsen Kaasambacht. Bestellingen. Boekhouding. Recepties. Brood en assortiment droge voeding.
Wim Tits
Koning van de kaastoog. Klusjesman. Rijpingskelder: witschimmels.
Daisy Verbelen
Onze keukenprinses
Laura Decré
De planning van de uurroosters en het verlof. Bestellingen maken. De website en webshop up-to-date proberen houden. Assortiment charcuterie en traiteur. Mijn kelder is momenteel die van de gewassen korst-kaasjes.
Christine Beernaerts
Het liefst sta ik achter de toog. Verder verzorg ik mee de keukenbereidingen in de kelder ben ik verantwoordelijk voor de geitenkaasjes. Het opleiden van nieuwe collega's zit ook in mijn takenpakket.
Paul Tielemans
Klanten helpen. Kaastoog aanvullen. Opvolging van de rijpingskelders, voornamelijk de witschimmels.
Theo Bizimana
Sinds februari 2021 werk ik bij Elsen Kaasambacht. Na 1 jaar opleiding, sta ik nu in voor de rijping van de harde kazen. Bij mij kunnen collega's en klanten altijd terecht voor een babbel en wat (flauwe) humor ;)
Franck Roels
- Luisteren naar de mensen, hun bijstaan met informatie en dan hun gewenste producten zorgvuldig behandelen
- Helpen om de winkel op een zorgzame maar efficiënte manier te laten draaien
Anna Gawryluk
Chef van de keuken! Maakt onder andere de mooiste kaastaartjes, de lekkerste pizza's en schrijft alle vlagjes van jullie kaasschotels.
Reijer Van der Weij
Fried Elsen
Oprichter Elsen Kaasambacht
Freya Mariën
Oprichter Elsen Kaasambacht
Machteld Wijns
Valérie Noelanders
Werken bij ons?
Eet jij graag kaas en heb je bovendien zin in een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien diegene die wij zoeken om ons team te versterken. Kom voor meer informatie even langs in de winkel of stuur hier ons je cv.
Solliciteer nu