KAAS & WIJN

Willem-Jan en Charlotte van Elsen Kaasambacht geven je op donderdag 26 maart de kans om in een ongedwongen sfeer meer te ontdekken over kaas en wijn.

In onze workshop word je ingewijd in de wondere wereld van de kaas: zo kom je te weten hoe kaas gemaakt wordt, ondervind je wat het rijpingsproces van de kazen inhoudt en leer je hoe kwaliteit te onderscheiden. Daarnaast nemen we het productieproces van witte en rode wijn onder de loep en gaan we van daaruit samen op zoek naar geslaagde kaas- en wijncombinaties.

Proeven staat centraal in onze workshop: verwacht je aan een 5-gangendiner met bijpassende wijnen!

Wanneer: donderdag 26 maart 2020 van 19u tot 21u30.

Waar: Boven Café Leuven Central, Margarethaplein 3, 3000 Leuven.

Deelnemen kan voor 50 euro; inschrijven en betalen kan in de winkel (Mechelsestraat 36).

Voor meer info kun je ons bellen op 016/22 13 10
(vragen naar Willem-Jan of Charlotte).