DRINGEND GEZOCHT


Functieomschrijving

Bij Elsen Kaasambacht staat het product centraal. Ons personeel is gepassioneerd door lekker eten. Vriendelijk en deskundig begeleiden we de klant in zijn of haar keuze uit onze kazen, fijne vleeswaren, traiteurartikelen en wijnen. Verheugd als we de klant de perfecte, op maat gesneden kaasschotel kunnen aanbieden. Ter ondersteuning van ons team kijken we momenteel uit naar een nieuwe medewerker. 

Profiel

Wij zoeken een energieke, alerte en klantgerichte kandidaat met een positieve uitstraling en de sociale vaardigheid om binnen een hardwerkend team zijn of haar bijdrage te leveren. Je hebt gezond verstand en aanvoelen. Je hebt een grote interesse in eten en drank en enig gevoel voor humor. Je bent zelfredzaam.

Je eet graag kaas !

Jobgerelateerde competenties

In de eerste plaats word je aangenomen als verkoper. Eens je vlot meedraait in de winkel, leer je meer en meer over onze kazen en andere producten. Daarnaast krijg je naargelang je interesses en capaciteiten steeds meer verantwoordelijkheden, zoals over de kaasrijpingskelders, kwaliteitscontrole en selectie van producten, alles omtrent voedselveiligheid en traceerbaarheid, contacten met leveranciers, bestellingen voor klanten, sociale media, ....

Persoonsgebonden competenties

Samenwerken in een team
Zin voor nauwkeurigheid 
Leervermogen hebben
Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
Klantgerichtheid
Regels en afspraken nakomen

Aanbod

Werkuren liggen tussen 8u30 - tot 13u en van 14u tot 18u30 + zaterdagwerk.
Wij bieden je zeer gevarieerd werk.
Tijdens je werkdag krijg je een gratis maaltijd aangeboden.
Mogelijkheid om te starten via een individuele beroepsopleiding (IBO).

Momenteel zijn we op zoek naar een deeltijdse (3 dagen/week) medewerker voor onbepaalde duur en naar jobstudenten (voltijds in de zomermaanden en zaterdagen tijdens het schooljaar)

Interesse? Kom even langs in de winkel met je cv!