Fingerfood

Op zoek naar een hapje-vooraf in stijl? Elsen Kaasambacht stelt u een paar kant en klare oplossingen voor. Mooi gepresenteerd en meteen klaar voor het aperitief.
-

Kaashapjes

De kaas wordt door ons in hapklare stukjes versneden en gepresenteerd op planken.
Al of niet gecombineerd met charcuterie.
U haalt de bestelling af in de winkel.

150 gram per persoon:  8,50 euro
Indien samen met charcuterie: 9,50 euro per persoon
Waarborg per plank: 50 euro (cash te betalen)
-

Tapasborden

Minimum 4, maximum 6 personen per bord.
Waarborg per bord: 30 euro.
  1. Italiaanse specialiteiten - 5,50 euro per persoon
    • Mozzarella di bufala
    • Zongedroogde tomaatjes
    • Toscaanse olijven
    • Reggiano in blokjes met balsamico-siroop
  2. Zwitsers bord - 6,00 euro per persoon
    • Tête de Moines in girolle-bloemetjes
    • Appenzeller Surchoix in blokjes
    • Viande de Grison
    • Emmentaler “grotte” met walnoten
  3. Spaans bord - 6,00 euro per persoon
    • Lomo van Pata Negra
    • Spaanse olijven
    • Manchego Artisanale in driehoekjes
    • Jamon Iberico Bellota
  4. Italiaans charcuteriebord - 5,50 euro per persoon
    • Bresaola flinterdun gesneden
    • Felino
    • San Daniele 'Bergparma'
    • Coppa d’Aosta