Fingerfood

Op zoek naar een hapje-vooraf in stijl? Elsen Kaasambacht stelt u een paar kant en klare oplossingen voor. Mooi gepresenteerd en meteen klaar voor het aperitief.

Hapjesplanken en tapasborden worden enkel gemaakt op bestelling en dit moet ten laatste een dag op voorhand doorgegeven worden. Dat kan telefonisch, in de winkel of online.
-

Kaashapjes

De kaas wordt door ons in hapklare stukjes versneden en gepresenteerd op planken.
Al of niet gecombineerd met charcuterie.
U haalt de bestelling af in de winkel.

150 gram per persoon:  9,35 euro
Indien samen met charcuterie: 10,45 euro per persoon
Waarborg per plank: 50 euro (cash te betalen)
-

Tapasborden

Minimum 4, maximum 6 personen per bord.
Waarborg per bord: 30 euro.
  1. Italiaanse specialiteiten - 5,50 euro per persoon
    • Mozzarella di bufala
    • Zongedroogde tomaatjes
    • Toscaanse olijven
    • Reggiano in blokjes met balsamico-siroop
  2. Zwitsers bord - 6,00 euro per persoon
    • Tête de Moines in girolle-bloemetjes
    • Appenzeller Surchoix in blokjes
    • Viande de Grison
    • Emmentaler “grotte” met walnoten
  3. Spaans bord - 6,00 euro per persoon
    • Lomo van Pata Negra
    • Spaanse olijven
    • Manchego Artisanale in driehoekjes
    • Jamon Iberico Bellota
  4. Italiaans charcuteriebord - 5,50 euro per persoon
    • Bresaola flinterdun gesneden
    • Felino
    • San Daniele 'Bergparma'
    • Coppa d’Aosta